RENE VAN DER HULST
Sinds zijn afstuderen aan de Academie voor Beeldende Vorming woont en werkt RENE VAN DER HULST (1967) in en vanuit Tilburg. Hij legde zich zich het afgelopen decennium voornamelijk toe op fotografie van design in al haar facetten.
Rene werkt voor zowel commerciële als redactionele opdrachtgevers. Zijn werk wordt internationaal gepubliceerd in magazines als Vogue Living Australia, de Japanse en Italiaanse edities van Elle Decor, in World of Interiors, Schoner Wohnen Germany en Travel & Leisure USA.
In Nederland werkt hij voor alle grote woonbladen, maar ook voor Elsevier, Quote en Volkskrant Magazine.
De afgelopen decennia won Van der Hulst verschillende prijzen en nominaties bij ondermeer ADC New York, PANL, SO en in 2016 een Gold bij de prestigieuze Association of Photographers (AoP) Awards in Londen.
Rene’s portretten kenmerken zich door de aanwezigheid van ruimtelijke context en stijlmiddelen. Dit uit zich in een heel eigen heldere, sobere en grafische beeldtaal, in minimale elementen en een zo maximale mogelijke zeggingskracht. Zijn manier van werken vat hij samen in zijn motto: “re-arranging reality”.
Rene’s van der Hulst is beschikbaar voor assignments. Neem contact op met Lumen Photo voor meer informatie.
Rene-VanDer-Hulst-Signature