Mark Engelen

Na zijn afstuderen aan de St. Joost Academie in Breda startte Mark Engelen zijn loopbaan als dagblad-fotograaf voor de Volkskrant. Niet lang daarna specialiseerde hij zich in het op geënsceneerde wijze fotograferen van personen/karakters. Dit doet Mark middels een sterk eigen visie die resulteert in een originele kijk op het onderwerp.

 

Zijn voorliefde gaat uit naar groots opgezette, theatrale en filmische beelden. Het creëren van een nieuwe werkelijkheid met een conceptuele inhoud is zijn specialiteit. Beelden die tot de verbeelding spreken en technisch van hoogstaande aard zijn.

 

Tot Mark’s opdrachtgevers behoren magazines, theatergezelschappen, artiesten, platenmaatschappijen, reclamebureaus en ontwerpstudio’s. Daarnaast besteed Mark een deel van zijn tijd aan het realiseren van autonoom fotografische projecten. Sinds enige tijd regisseert hij muziek-video’s.


Met zijn werk won Mark Engelen diverse nationale en internationale prijzen, waaronder enkele silver awards bij de IPA’s, diverse silver awards bij PX3 en een merit award bij PANL.

De volledige Mark Engelen Collectie vind je in onze beeldbank.

(c) Mark Engelen

IN OPDRACHT

Mark Engelen is beschikbaar voor assignments. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Telefoon: 020-7370974
E-mail: info@lumenphoto.nl

WEBSITE

cookies, privacybeleid en
onze algemene voorwaarden

Ja, ik stem in met Lumen Photo's privacybeleid, inclusief

het gebruik van cookies en mogelijke andere tracking-technologieën.

 

Ja, ik heb kennis genomen van en ga akkoord met 
de algemene voorwaarden van Lumen Photo.