Info
Belgiës premium beeldbank en photo agency. Portret- en muziekfotografie van Vlaanderens meest talentvolle fotografen. Onze fotografen zijn ook beschikbaar voor foto-opdrachten.
lumen photo, portrait, portraits, photographer, photographers, benelux, belgium, belgie, nederland, the netherlands, opdrachtfotografie, assignments,
21627
page-template-default,page,page-id-21627,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Als het aankomt op kwaliteitsbeeld is Lumen Photo uw partner. Een indrukwekkende foto uit onze eigentijdse beeldbank of een in opdracht geschoten prachtig portret: wij leveren u precies het juiste beeld.
Lumen’s beeldbank verschaft art-buyers en beeldredacteuren toegang tot de collecties van getalenteerde Nederlandse en Vlaamse fotografen; sterke portretten evenals opwindende popfotografie.
De stijl van onze fotografen loopt wild uit-een. Van autonoom tot corporate. Van rauwe werkelijkheid tot gestileerde realiteit. Wat onze fotografen verbindt is talent, een oog voor het buitengewone en het streven naar perfectie.
Een select aantal Lumen-fotografen is beschikbaar voor assignments.
Of het nu gaat om een relatief eenvoudige fotoshoot of een complexe productie: onze fotografen leveren resultaat. Voor zowel commerciële als redactionele producties nemen wij desgewenst het hele traject – van concept tot realisatie – op ons.