U heeft het idee. Lumen Photo heeft de fotografen, de know-how en de middelen om uw idee te vertalen naar een geweldige foto. Zo simpel is het.
Van een krachtig portret van uw CEO tot pakkende posters voor uw nieuwe theatervoorstelling. Van high-end foto’s voor uw fashion lookbook tot de cover van uw aanstaande album. Als u het kan bedenken kunnen wij het maken.
Bij Lumen Photo gaan we graag met uw idee aan de slag. Of het nu gaat om een tot in detail uitgewerkt plan of een concept dat verdere uitwerking behoeft, Lumen Photo regelt het voor u. Locatie, accommodatie, casting, visagie en styling: het hele traject – van concept tot en met de post-productie – is bij ons in goede handen.
Vanzelfsprekend op tijd en binnen budget.
Beschikbare fotografen
Aisha ZeijpveldAmkeAndreas TerlaakAthos BurezBart JansenCorné van der SteltDaniel CohenDiego FranssensDirk-Jan van DijkErik SmitsEls ZweerinkFeriet TuncFrank RuiterFranky VerdicktGuy KokkenHans-Peter van VelthovenIlja KeizerIlja MeefoutImke PanhuijzenIris PlantingJeroen HofmanJimmy KetsJiri BüllerLars van den BrinkLenny OosterwijkLinelle DeunkLukas GöbelLustke VeenstraMarc DeurlooMarc DriessenMarcus KoppenMark EngelenMartijn GijsbertsenMichiel van NieuwkerkMike RoelofsRoger CremersRene van der HulstStefaan TemmermanTessa Posthuma de BoerThomas SweertvaegherVilain + GaiVincent BoonWouter VandenbrinkWouter Van Vaerenbergh
ONZE FOTOGRAFEN WERKEN IN OPDRACHT VAN: